نحوۀ پاکسازی صحیح صورت

نحوۀ پاکسازی صحیح صورت

پاکسازی صورت به ظاهر یکی از ساده‌ترین کارها برای بعضی از افراد محسوب می‌شود، اما انجام آن آنقدرها هم کار ساده‌ای نیست. در این راستا، نحوۀ شستشوی صورت می‌تواند باعث ایجاد تغییرات زیادی در ظاهر شما شود. به طوری که انجام صحیح آن می‌تواند هر نوع آلودگی، سلول‌های مردۀ پوست، آرایش یا مسدود کننده‌های منافذ پوستی شما را از بین ببرد.

عموماً استفاده از یک پاک کنندۀ خوب و تکنیک‌های پاکسازی مناسب می‌تواند احساس تمیزی و شادابی را به شما هدیه دهد. از طرف دیگر، نادیده گرفتن این مرحلۀ ضروری به ایجاد جوش و چربی پوست منجر خواهد شد. از این رو، ما قصد داریم در این مطلب نحوۀ پاکسازی صحیح صورت را به شما توضیح دهیم. در نتیجه، شما با رعایت چندین دستورالعمل ساده می‌توانید چهره‌ای جوان و شاداب داشته باشید.

حتماً آرایش خود را پاک کنید

پاک کردن آرایش مرحلۀ با اهمیتی در رژیم مراقبت از پوست شما به شمار می‌رود. از این لحاظ، خوابیدن با آرایش آثار مخربی برای پوست شما به همراه خواهد داشت. به طوری که سموم با انسداد منافذ پوست شما را خسته و کسل نشان می‌دهند. بنابراین، شما همیشه باید قبل از رفتن به رختخواب پوست صورت خود را به طور مضاعفی تمیز کنید. در این راستا، باید در ابتدا از یک پاک کنندۀ روغنی برای حل شدن آرایش خود و بعد از یک پاک کنندۀ ملایم برای پاک کردن چربی‌های روی پوست استفاده کنید.

علاوه بر این، می‌توانید برای پاک کردن آرایش از میسلار واتر استفاده کنید. همچنین، به احتمال زیاد با دستمال‌های پاک کننده آرایش آشنایی دارید. اگر از این نوع دستمال‌ها برای پاک کردن آرایش استفاده می‌کنید برای باقی مانده مواد آرایشی بهتر است صورت خود را با یک پاک کنندۀ ملایم به خوبی شستشو دهید. در ادامه با نحوۀ پاکسازی صحیح صورت بیشتر آشنا خواهید شد.

از پاکسازی صبحگاهی غافل نشوید

معمولاً چربی‌ها در طول شب روی پوست شما تشکیل می‌شوند. همچنین، باکتری‌ها از دهان و مو به پوست شما منتقل می‌شوند. از این رو، چنانچه پوست مستعد جوش دارید و برای درمان آن از مواد پاک کنندۀ صورت با اسید سالیسیلیک استفاده می‌کنید، پاک کنندۀ صبح شما باید با پاک کنندۀ شب شما فرق داشته باشد. به طوری که مصرف این نوع پاک کننده دو بار در روز برای شما سخت خواهد بود.

پاکسازی شبانه را جدی بگیرید

از طرف دیگر، ضایعات پوستی در طول روز روی پوست شما انباشته می شوند. بنابراین، حتی اگر آرایش نمی‌کنید، پاکسازی در هنگام شب اهمیت زیادی دارد، زیرا آلاینده‌های محیطی از جمله خاک و دوده در طول روز روی لایۀ بیرونی پوست شما جمع می‌شوند. توجه داشته باشید که اگر این آلودگی‌ها را از سطح پوست خود حذف نکنید، احتمال دارد از سوزش پوست، التهاب و جوش‌های پوستی رنج ببرید.

پاکسازی شبانه یکی از مراحل پاکسازی صحیح صورت به شمار می‌رود

پاکسازی شبانه یکی از مراحل پاکسازی صحیح صورت به شمار می‌رود

از دمای آب مناسب استفاده کنید

اساساً آب داغ می‌تواند باعث حذف رطوبت طبیعی پوست و کم آبی آن شود. علاوه بر این، می‌تواند رگ‌های خونی را گشاد و بافت‌های ظریف و حساس پوست را پاره کند. به یاد داشته باشید که گرمای بیش از حد می‌تواند باعث ابتلای شما به بیماری پوستی روزاسه شود که با قرمزی و برآمدگی خود را بروز می‌دهد. بنابراین، بهترین گزینه برای شستشوی صورت استفاده از آب ولرم است.

از این مهمتر، بهتر است از مصرف صابون خودداری کنید، زیرا می تواند پوست شما را از رطوبت طبیعی محروم و آن را خشک و خارش آور کند.

از شستشوی مفرط اجتناب کنید

به طور کلی شستن دوبار در روز صورت برای تمیز نگه داشتن آن کافی به نظر می‌رسد. با این حال، بعد از ورزش یا تعریق زیاد می‌توانید برای بار سوم نیز صورت خود را شستشو دهید. از طرف دیگر، شستشوی زیاد باعث می‌شود که شما پوست خشک و ملتهبی داشته باشید. علاوه بر این، افرادی که دارای پوست خشک هستند می‌توانند به جای استفاده از پاک کننده در صبح‌ها از واتر میسلار استفاده کنند.

آب‌رسانی را فراموش نکنید

بعد از انجام پاکسازی معمولاً پوست شما احساس خشکی می‌کند و نیاز به رطوبت رسانی دارد. همیشه دنبال ترکیبات نگه دارندۀ رطوبت در یک مرطوب کننده‌ بگردید. از این لحاظ، یک مرطوب کننده خوب می‌تواند آب را از محیط و لایه‌های عمیق‌تر پوست به سطح بکشد و ظاهری سالم به پوست شما دهد. از این مهمتر، استفادۀ روزانه از کرم ضد آفتاب با SPF حداقل ۳۰ را در برنامۀ خود قرار دهید.

بیش از حد لایه برداری نکنید

پوست شما به طور طبیعی از یک سد محافظتی برخوردار است و لایه برداری مفرط می‌تواند به آن آسیب بزند. به طوری که لایه‌بردارهای فیزیکی مانند اسکراب‌ها می‌توانند باعث تحریک و سوزش و ایجاد جوش شوند. از طرف دیگر، بعضی از پاک کننده‌های صورت در ساختار خود اسید لاکتیک، اسید گلیکولیک، اسید سالیسیلیک و عصارۀ میوه دارند و شستشوی زیاد با این لایه بردارهای شیمیایی به پوست شما آسیب می‌زنند.

در نتیجه، بهتر است بیش از یک یا دو بار در هفته از اسکراب استفاده نکنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *