عوارض کاشت ابرو
کاشت ابرو دارای چه عوارضی است؟ با ما همراه باشید
عوارض کاشت ابرو شامل چه مواردی است؟ اگر شما نیز به علل مختلف نظیر افزایش سن، زمینههای ژنتیکی یا برخی بیماریها یا داروهای خاص، دچار ریزش ابرو شدهاید، میتوانید از عمل کاشت ابرو برای جبران این ریزش و تقویت ابروهای خود استفاده کنید. اما باید در نظر داشته باشید که این عمل مانند سایر عملهای جراحی ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد.
دکتر نازیلا سعید زاده بهترین متخصص پوست و زیبایی، کاشت ابرو را به به روزترین تکنیکها و با بالاترین کیفیت و کمترین عوارض برای شما انجام میدهند. برای آشنایی بیشتر با عوارض این عمل زیبایی، با ما همراه باشید.
مهمترین عوارض کاشت ابرو
عوارض کاشت ابرو و راهکارهای مناسب برای درمان این عوارض را در این بخش از مطلب بیان میکنیم.
قرمزی پوست
ممکن است سه الی چهار روز بعد از کاشت ابرو پوست اطراف ابرو قرمز شده و جوشها و لکههای قرمز رنگی در پوست مشاهده شود. معمولا این لکهها بعد از گذشت چند روز از بین میروند و پوست اطراف ابرو مجددا به حالت معمول خود بر میگردد.
ظاهر ناخوشایند و نامطلوب ابروها بعد از کاشت ابرو
در مواقعی که کاشت ابرو به درستی انجام نشود و فولیکولهای مو در زاویه و محل مشخص شده کاشته نشوند، بعد از انجام کاشت، ابروها به صورت عمودی و نامناسب رشد میکنند و همین امر باعث ایجاد حالت غیرطبیعی در ابروها میشود. این ظاهر ناخوشایند نیز یکی از عوارض آن است.
ایجاد ظاهر غیرعادی ابروها
به دلیل تفاوت موهای کاشته شده با ابروهای طبیعی فرد، ظاهر غیر عادی در ابروها مشاهده میشود. این مشکل بعد از گذشت زمان کوتاهی با خوابیدن ابروهای پیوند زدن شده، برطرف میشود.
احتمال خونریزی بعد از کاشت ابرو
احتمال خونریزی حین و بعد از عمل نیز یکی از عوارض احتمالی کاشت ابرو است. در عمل کاشت ابرو نیز مانند سایر جراحیها، احتمال خونریزی وجود دارد. برای پیشگیری از بروز این عارضه باید حداقل دو روز قبل از عمل کاشت ابرو، از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین خودداری کنید.
تورم در ناحیه کاشت
تورم نیز یکی از عوارض این روش به شمار میآید. برای جلوگیری از بروز تورم بهتر است در چند ساعت اولیه بعد از کاشت ابرو از انجام حرکات شدید، خم شدن، راه رفتن سریع و دویدن پرهیز کنید.
در صورت بروز تورم میتوانید از کمپرس آب گرم برای برطرف کردن آن استفاده کنید.
خارش در ناحیه کاشت یا اهدا کننده
برخی از افراد در ناحیه کاشت و اهدا کننده بعد از انجام عمل کاشت ابرو، دچار خارش میشوند. البته این عارضه به عنوان یکی از اولین علائم ترمیم زخم نیز شناخته میشود. برای کاهش خارش میتوان از کمپرس آب سرد، پد یا لمس ملایم استفاده کرد.
ریزش موقت مو در محل اهدا کننده
ریزش مو در ناحیه بالا و زیر خط بخیه نیز یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو است. این عارضه موقتی و گذرا است و معمولا بعد از حدود سه الی چهار ماه موها مجددا شروع به رویش میکنند.
احساس درد
احساس درد نیز یکی دیگر از عوارض احتمالی کاشت ابرو است. در چنین مواقعی پزشک داروهای مسکن یا خواب آور تجویز میکند.

کاشت ابرو
بروز عفونت
احتمال بروز عفونت نیز میتواند یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو باشد. برای پیشگیری از این عارضه پزشک آنتی بیوتیک تجویز میکند.
رشد سریع و مداوم ابروها
رشد سریع و مداوم ابروها یکی دیگر از عوارض و مشکلات شایع کاشت ابرو است. ابروهای پیوندی با سرعت بیشتری نسبت به ابروهای طبیعی فرد رشد میکنند و همین امر باعث ناراحتی برخی از بیماران میشود.
بی حسی در ناحیه اهدا کننده و کاشت
احساس بیحسی در ناحیه اهدا کننده و ناحیه کاشت یک عارضه شایع بعد از عمل کاشت ابرو است. این عارضه چند روز پس از کاشت به طور کامل برطرف میشود.
نکته نهایی
عوارض کاشت ابرو، در این مطلب به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت. در صورتی که قبل از انجام عمل کاشت، تحقیقات کافی را انجام دهید و یک پزشک متخصص و مجرب را برای این کار انتخاب کنید، از بسیاری از عوارض بعد از کاشت پیشگیری خواهید کرد. شما میتوانید در کلینیک تخصصی کاشت مو در شمال تهران اقدام به کاشت ابرو کنید و با کمترین عوارض، بیشترین رضایتمندی را به دست آورید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.