علل و درمان دلمه و زخم پشت سر بعد از کاشت مو

علل و درمان دلمه و زخم پشت سر بعد از کاشت مو

با درمان زخم پشت سر در کاشت مو آشنا شوید.

انجام عمل‌های زیبایی با عوارض جانبی متعددی همراه است. باید گفت که این عوارض در مواردی طولانی مدت و در مواردی هم موقتی است. ایجاد دلمه و زخم یکی از عوارض جانبی موقت کاشت مو خواهد بود که جای نگرانی ندارد. افرادی که این عمل را انجام می‌دهند در ابتدا با دیدن این دلمه‌ها دچار اضطراب و نگرانی می‌شوند و به دنبال پاسخی برای علل و درمان دلمه و زخم پشت سر بعد از کاشت مو هستند‌.

ما در این مقاله از سایت دکتر نازیلا سعیدزاده در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد و شیوه‌های درمان دلمه و زخم پشت سر را به شما معرفی می‌نماییم.

دلمه چیست؟

شاید در ابتدا افراد گمان کنند که اگر در زمان بهترین فصل برای کاشت مو مراجعه کنند شاهد بروز این عارضه نخواهند بود اما باید گفت وجود دلمه‌ها بعد از کاشت مو کاملا طبیعی است و آن‌ها را می‌توان بخشی از روند بهبود و ترمیم زخم معرفی کرد. این دلمه‌ها نوعی بافت محافظتی هستند که پوست سر آسیب‌دیده بر اثر کاشت مو را پوشش می‌دهند و از ورود باکتری‌های مضر و هرگونه آلودگی جلوگیری می‌کنند. باید گفت که وجود این دلمه‌ها از بروز عفونت جلوگیری می‌کند.  

پلاکت‌های خون به همراه کلسیم، انواع ویتامین‌ها و پروتئین‌ها شروع به لخته شدن می‌کنند تا از بروز خونریزی در قسمت آسیب‌دیده جلوگیری نمایند. در ابتدا لخته‌های حاصله سفت نبوده و به مرور زمان سفت‌تر می‌شوند و در طی چند روز بعد این لخته‌ها حالت پوسته‌ای پیدا کرده و خشک می‌شوند و در انتها شروع به ریزش خواهند کرد. این روند ترمیمی بسته به وسعت محل آسیب‌دیده متفاوت است، معمولا بعد گذشت یک

 زخم پشت سر بعد از کاشت مو

زخم پشت سر بعد از کاشت مو

تا دو روز از کاشت مو شاهد بروز دلمه‌ها در محل‌های آسیب‌دیده هستیم.

روش‌های مختلف بهبود و درمان دلمه و زخم پشت سر

روش و شیوه‌های متعددی برای درمان دلمه و زخم پشت سر وجود دارد که لازم است برای انجام این شیوه‌ها حتما از پزشک متخصص مشورت گرفته شود.

  • مرطوب نگه داشتن پوست سر یکی از شیوه‌های مفید برای بهبود این عارضه است که افراد می‌توانند از طریق اسپری کردن آب بر روی پوست آن را مرطوب نگه دارند‌.
  • استفاده از آنتی بیوتیک طبق نظر پزشک از بروز عفونت دلمه‌ها جلوگیری می‌کند.
  • برای بهبود زخم از ژل آلوئه ورا استفاده نمایید.
  • جهت کاهش زخم‌ها و جراحات می‌توانید از کرم مرطوب‌کننده استفاده نمایید.
  • استفاده از کمپرس سرد به مدت ده دقیقه روزانه ۳ الی ۴ بار بر روی پیشانی
  • ماساژ پیشانی به صورت ۳ بار روزانه
  • شستشو مناسب و رعایت بهداشت مو با استفاده از شامپوهای مخصوص که توسط پزشک تجویز می‌گردد، می‌تواند در بهبود دلمه‌ها اثربخش باشد.
  • مصرف موادغذایی و داروهایی که باعث رقیق شدن خون می‌شود ممنوع بوده مصرف این مواد باعث بروز خونریزی در ناحیه سر می‌شود.
  • هنگام خواب سر را به سمت بالا نگهدارید. باعث بهبود دلمه‌های بعد از کاشت مو می‌شود.

مقدار زمان مورد نیاز برای درمان دلمه و زخم پشت سر

معمولا دو روز الی سه روز پس از کاشت طبیعی مو دلمه‌ها ایجاد می‌شوند. میزان چسبندگی این دلمه‌ها بسیار زیاد بوده به همین علت مدت زمان زیادی برای بهبود و درمان آن‌ها نیاز است. به مدت چند روز این دلمه‌ها در قسمت پیشانی و در قسمت گیرنده مو دیده می‌شوند. باید دقت کرد که در این مدت نیاز است که حتما مراقبت‌های لازم بعد از کاشت مو به طور کامل رعایت شوند تا شاهد بهبود آن‌ها بعد از چند روز باشیم. اما اگر این مراقبت‌ها به درستی اعمال نشوند شاهد بروز عفونت در این بخش‌ها خواهید بود.

خلاصه

انجام کاشت مو طبیعی همراه با عارضه‌های مختلفی است که یکی از آن‌ها به وجود آمدن دلمه و زخم سر پس از کاشت مو است. بروز این عارضه کاملا طبیعی بوده و شیوه‌های مختلفی برای درمان دلمه و زخم پشت سر وجود دارد. باید گفت مهارت پزشک متخصص در بروز عارضه‌های ناشی از کاشت مو بسیار تاثیرگذار است. حتما در انتخاب پزشک متخصص دقت بسیار زیادی داشته باشید تا یک جراحی موفقیت‌آمیز به همراه کم‌ترین عارضه را داشته باشید. دکتر نازیلا سعید زاده بهترین متخصص در زمینه انجام جراحی‌های زیبایی و کاشت مو است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *