درمان جای زخم

بهترین روش‌های از بین بردن جای زخم

درمان جای زخم روشی نوین در کلینیک دکتر سعید زاده

در حالی که برخی افراد جای زخم‎‌های خود را نشانه غرور می‌‎دانند، بسیاری از مردم به فکر درمان جای زخم‎ خود هستند. از آنجایی که آن‌ها می‌‎توانند ظاهر شما را تحت تأثیر قرار دهند، می‌توانند به شما احساس خودآگاهی دهند. اگر می‌خواهید از شر جای زخم خود خلاص شوید، باید بدانید که جای زخم چیست؟ و چه نوع زخمی را می‌‎خواهید از بین ببرید. در این مطلب از سایت دکتر نازیلا سعید‌ زاده شما را با بهترین روش‌های درمان جای زخم آشنا خواهیم کرد.

جای زخم چگونه ایجاد می‌شود؟

جای زخم به عنوان بخشی از روند بهبودی طبیعی پس از آسیب ایجاد می‌‎شود. هنگامی که غشاء میانی پوست آسیب می‌بیند، بدن شما فیبر‌های کلاژن را برای ترمیم آسیب تشکیل می‌‎دهد و در نتیجه جای زخم ایجاد می‌‎شود. در صورتی که زخم سریع‌تر بهبود یابد، کلاژن کمتری تشکیل می‌‎شود. به طور معمول، میزان جای زخم بر اساس نوع آسیبی که به پوست وارد شده متفاوت است. این زخم‎‌ها در قسمت‎‌های مختلف بدن و بر اساس سن فرد تشکیل می‌‎شوند.

۵ روش درمان جای زخم 

برای درمان کامل جای زخم هیچ روش شناخته شده‌‎ای وجود ندارد، اما بسیاری از آن‌ها به مرور زمان خود به خود برطرف می‌‎شوند. اما برخی از درمان‎‌های پزشکی و گزینه‎‌های بدون نسخه وجود دارند که می‌‎تواند به کاهش ظاهر زخم کمک کند. در ادامه چهار روش از آن‌ها را بیان می‌کنیم:

درمان‌های سنتی 

چندین درمان طبیعی وجود دارد که ممکن است به ظاهر جای زخم کمک کند. آلوئه ورا، ویتامین E، عسل، روغن نارگیل، سرکه سیب، اسطوخودوس و روغن زیتون، لیمو از جمله این درمان‎‌های طبیعی هستند.

ژل یا ورق سیلیکونی در درمان جای زخم

ژل‌ها و ورقه‎‌های سیلیکونی را می‌‎توان برای بهبود پوست استفاده کرد. دقت کنید که این موارد را برای زخم‎‌های باز نباید استفاده کرد. ژل‎‌ها یا ورقه‌ها به سبک نرم و انعطاف‌پذیر هستند که مانند یک پانسمان خود چسبنده اعمال می‌‎شوند. آن‌ها برای کمک به نرم شدن پوست و صاف کردن جای زخم طراحی شده‌اند. شما نیازی به نسخه ندارید و می‌‎توانید آن‌ها را بدون نسخه در فروشگاه محلی خود خریداری کنید.

لیزر درمانی و درمان جای زخم

کاربرد لیزر در زیبایی امروزه بسیار متداول شده است خصوصاً برای درمان زخم‎‌هایی که به دنبال اعمال جراحی ایجاد شده‌اند، یک روش مؤثر و غیر تهاجمی به شمار می‌رود. متخصصان پوست از امواج نور مرئی با انرژی بالا جهت کاهش اندازه و محو کردن زخم‎‌ها استفاده می‌‎کنند. برای هر یک از انواع زخم‎‌ها یک تکنیک لیزر به دیگر تکنیک‎‌ها ارجحیت خواهد داشت. لیزر زخم‌های کهنه در سراسر بدن را از بین می‌برد.
تکنیک‌های مختلفی برای درمان جای زخم به روش لیزر وجود دارد. این تکنیک‌ها عبارتند از لیزر‌های تخریبی، لیزر فرکشنال و لیزر غیر تخریبی.

روش درمانی پلاسما

پلاسما جت روشی جدید برای جوان‎سازی پوست است که از طریق دستگاه پلاسما انجام می‌شود. در این روش پوست جوانی و شادابی خود را با استفاده از فرآیند آبرسانی به دست می‌آورد. بنابراین پوستی سالم و شاداب خواهیم داشت. با استفاده از این روش انواع آسیب‌های پوستی شامل چین و چروک ناشی از افزایش سن، افتادگی‌ها، جای زخم و بریدگی درمان می‌شوند.

از بین بردن جای زخم

از بین بردن جای زخم

درم ابریژن

درم ابریژن روشی سایشی برای از بین بردن بافت‌های آسیب‌دیده است. این روش برای مواردی که نواحی زیادی از پوست درگیر شده‌اند استفاده می‌شود. در این روش پزشک با یک دستگاه که سر ناصاف و چرخشی دارد باعث سایش پوست می‌شود. برای درد کمتر از بی‌حسی موضعی استفاده خواهد شد. پوست در این روش خونریزی کرده و به مدت دو هفته وضعیت مطلوبی ندارد.

سخن پایانی

جای زخم و جوش با روش‌های زیادی ترمیم می‌شوند. انتخاب روش درمان به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این مقاله شما را با چند نمونه آشنا نمودیم. برای درمان محل تمام زخم‌های قدیمی و تازه باید به متخصصین کلینیک پوست و زیبایی مراجعه کرد. برای دریافت مشاوره رایگان با متخصصین پوست کلینیک دکتر نازیلا سعید‌ زاده یا اطلاع از هزینه‎‌ها می‌‎توانید از طریق شماره‌های موجود در سایت با ما تماس بگیرید. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *